Over Sharp Gietvloeren

Sharp Gietvloeren is een nog jonge organisatie, maar met meer dan 25 jaar ervaring in huis. Sharp Gietvloeren is een organisatie met een hands-on mentaliteit die staat voor kwaliteit- betrouwbaar-dynamische en innovatie. Sharp Gietvloeren is uw partner in de volgende sectoren als het gaat om kunstharsproducten. Woonhuizen, openbare gebouwen (scholen, ziekenhuizen etc.), kantoren, laboratoria, automotive industrie, levensmiddelen industrie, zware en lichte industrie.

De vloersystemen van Sharp Gietvloeren voldoen uiteraard aan alle wettelijke eisen. Sharp Gietvloeren onderscheidt zich in de markt door een onafhankelijk vloerenbedrijf te zijn en zo voor u als klant altijd het beste vloersysteem te kunnen bieden wat past bij uw vraagstuk. Sharp Gietvloeren zal bewust met u samen een betere vloerresultaat maken, waar u jaren lang plezier aan zal beleven.

Missie

No-nonsense, kwaliteitsvloeren maken waarbij de klant centraal staat. Door het delen van kennis komen we tot een betere realisatie!

Visie

Sharp Gietvloeren wil op de lange termijn bekend staan als een bedrijf wat zijn afspraken na komt met normen en waarden die ons inziens als normaal beschouwd zouden moeten worden.

 • Kwaliteit

  Het afleveren van kwalitatief hoogwaardig werk met kwalitatief hoogwaardige producten.

 • Kennis

  Gespecialiseerde en goed opgeleide medewerkers, met jaren van ervaring.

 • Resultaat gericht samenwerken

  Oog hebben voor de belangen van andere, samenwerken, kennis delen en rekening houden met de toekomst.

 • Betrouwbaar

  Betrouwbaar is iets wat je moet verdienen in de loop van jaren, aan u om dit te ondervinden!